Open dag shiitake paddenstoelen kwekerij Masselink

Open dag Shiitake kwekerij Masselink 3 en 4 september 2016

Open-dag-shiitake-kwekerij

Zaterdag 3 en zondag 4 september openen wij de deuren van onze paddenstoelenkwekerij. Tijdens deze dag kunt u kennis maken met de unieke kweekwijze van de shiitake paddenstoel. Wij laten u zien hoe de shiitake paddenstoel op biologische kweekwijze gekweekt. Uiteraard kunt u verse shiitakes proeven, net als een aantal ambachtelijke gemaakte producten met ingrediënten van andere streekproducenten uit de omgeving. Shiitake kwekerij Masselink is één van de weinige shiitake kwekerijen in Nederland.

Tijdens de open dagen zijn voor de kinderen diverse spelactiviteiten aanwezig. Bezoekers kunnen uiteraard de shiitake proeven. Er staan een aantal mooie oldtimers op het erf en de Twents Oldtimer Festival-vertierkaravaan met muziek trekt ook naar onze kwekerij aan de Beusemkolkweg 8 in Tilligte. Ook zijn Topkok Jan Vos en de chefs van ‘Kook jij of ik’ aanwezig. Openingstijden van 10.00 uur tot 16.00 uur. Adres: Beusemkolkweg 8, 7634PA Tilligte.

 

Twents Olditmerfestival Twente

Open dag in combinatie met Twents Oldtimerfestival TilligteOldtimerdagen-Tilligte-2015

Livebands, markten, open dagen, speelactiviteiten, nostalgische kermis en honderden oldtimers. Dat is in een notendop het festival wat zich zaterdag 5 en zondag 6 september in het dorpje Tilligte afspeelt. Het 30 jaar jubileum van de Oldtimerdagen wordt gevierd op een unieke locatie: in het dorp Tilligte zelf. Deze dagen staan niet alleen in het teken van oldtimers, maar voor alle leeftijdscategorieën is er volop plezier.

Het evenement wordt groot opgezet met voor de liefhebber een ruim aanbod oldtimers, zoals oude stoommachines, auto’s, motoren en tractoren. Het Oldtimer festival is niet alleen voor oldtimerliefhebbers, ook houden bedrijven in-en rond het dorp open dagen, spelen er live bands in de cafés en zijn er verschillende sfeer activiteiten en demonstraties. Zo zijn de oude ambachten te bewonderen, waaronder grondverzet en een ‘dorsstraat’. Of bezoek de nostalgische kermis, de verschillende terrasjes, trekker-trek, markten, kennispleinen en veel meer. En het bijzondere: het evenement is gratis toegankelijk! Kijk ook eens op twentsoldtimerfestival.nl

 

Shiitake kwekerij Masselink is op deze dagen onderdeel van het Twents Oldtimerfestival Tilligte en zowel per auto als via pendelvervoer te bereiken.

De openingstijden zijn van 10 tot 16 uur. Graag tot ziens! Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.


Meer informatie over Shiitake kwekerij Masselink